Cégünkről

A Novics és Társa Közműépítő Kft. egy megbízható, folyamatosan fejlődő közműépítő vállalkozás.

Megalakulása 1997 évében jogelőd nélkül jött létre, mint Korlátolt Felelősségű Társaság, s azóta az évek során nagy tapasztalatra tett szert fő tevékenységi köreiben. Tulajdonosai Novics József és felesége, valamint két felnőtt korú fiúgyermekük. A jelentős tulajdoni hányaddal bíró Novics József, a vállalkozás megalakulása előtt is már hosszú idők óta a vállalkozáshoz hasonló tevékenységi körökben foglalatoskodott, különböző vállalkozásokban vett részt, s szerezte meg tapasztalatait. 2008. május 30. óta fia Novics Péter is a Cég bejegyzett képviseletre jogosult tagja lett, majd 2009. február 02.-től Ő is a vállalkozás főállású ügyvezetőjévé vált. Novics József 2009. augusztus 31.-ével nyugdíjba vonult, így Novics Péter maradt a Vállalkozás egyedüli főállású ügyvezetője.

Az elmúlt tíz évben képesek voltunk az üzleti életben kitűnő tekintélyt szerezni mind vevőink, mind szállítóink körében és biztosítani tudjuk, hogy partnereinknek megfelelő áron az elvárható legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk. Referenciáink és elégedett partnereink hosszú listája tanúskodik arról, hogy ez idő alatt cégünk mindig e cél megvalósítására törekedett. Úgy gondoljuk, hogy akkor tudjuk a legjobban képviselni partnereinket, ha csapatként dolgozunk és segítjük egymást.

Képzett embereinknek és jól kidolgozott munkamegosztásunknak köszönhetően képesek vagyunk kis létszámú csoportokban egyszerre több helyen is munkavégzést folytatni. Szakképzett és minősített műanyaghegesztő szakembereinknek a műanyag hegesztés technikák minden ismeretével és minősítésével rendelkeznek.

A Társaság célja beruházások, útépítések és közműépítések, alapozási munkák és a tevékenységi köreinkben felsorolt kivitelezésekben való nagyobb bekapcsolódás. Ezen cél elérése érdekében szert tettünk betonkeverő telephelyre Nagyatád Taranyi úti ipartelepén, ahol beüzemelésre került digitális mérlegekkel rendelkező ELBA-25 típusú betonkeverő berendezés. Betonkeverő telepünknek köszönhetően nagy mennyiségben vagyunk képesek betont előállítani sokféle minőségben. Mixer kocsinknak köszönhetően lehetőséget nyújtunk annak hogy nagyobb távolságra is el tudjuk szállítani a minősített betont. Igény esetén akkreditált laboratóriumi beton minőségi bizonyítványt tudunk biztosítani.

A sikeres piaci helyzetünk megtartásának érdekében a vállalkozásunk folyamatosan fejlődik! E cél érdekében cégünk 2 db fejlesztéssel kapcsolatos pályázaton vett részt, melyek sikeres elbírálásban részesültek. DDOP-2009-1.1.1/D telephelyfejlesztés és GOP-2010-2.1.1/A mikro és kisvállalkozások technológiai fejlesztése ( CATERPILLAR 428 E tip. új árokásó-rakodógép beszerzése ).

Cégünk a VIKING költségvetés programmal dolgozik, így a megfelelő építés normák biztosításával tudjuk a költségvetéseinket elkészíteni akár Önnek is.